Terug naar hoofdmenu Raamposters en zo Terug naar de bovenkant van de pagina

Promotiemateriaal

Voor wie dat leuk vindt is er promotiemateriaal beschikbaar, om anderen te motiveren vooral tégen de deelgemeente te stemmen.

Raamposter 'Stem tégen de Deelgemeente'

Get Adobe Reader
Raamposter "Stem tégen de Deelgemeente"
Op de raamposter is plaats om aan te geven wat het persoonlijk stemsadvies is voor de Gemeenteraad. Dat kan met pen, maar natuurlijk ook met de stickers die politieke partijen vaak uitreiken in de campagne. In het vakje ernaast staat "Voor de Deelgemeenteraad stem ik níet".

De poster is op A4 formaat, maar kan ook groter worden afgedrukt. U heeft de gratis Adobe Reader nodig om het bestand te openen. Klik hier of op de afbeelding hiernaast om de raamposter te downloaden. Klik op het plaatje van de Adobe Reader om die te downloaden.
 
Banner "Stem tégen de Deelgemeente"
Stem tégen de Deelgemeente
De banner heeft het standaardformaat 468x60 pixels. U kunt hem op uw eigen website zetten met link naar http://www.stemtegendedeelgemeente.nl .

De banner is een GIF-bestandje van 7 KB. Rechtsklik op het plaatje hierboven en sla de afbeelding op.
 
Stem tégen de DeelgemeenteButton "Stem tégen de Deelgemeente"
De button heeft het standaardformaat 81x31 pixels. U kunt hem op uw eigen website zetten met link naar http://www.stemtegendedeelgemeente.nl .

De banner is een GIF-bestandje met animatie van 8 KB. Rechtsklik op het plaatje hiernaast en sla de afbeelding op.
 
Artwork "Nixon Lives"
Nixon Lives
Deze afbeelding kunt u gebruiken om het initiatief "stemvoordedeelgemeente.nl" / "stemtegendedeelgemeente.nl" te promoten.

Het is een JPG-bestandje van 933 KB. Rechtsklik op het plaatje hierboven en sla de afbeelding op.
 

StemTegenDeDeelgemeente.nl is een initiatief van Joost Smits, politiek actief in Rotterdam Hillegersberg-Schiebroek. Contact opnemen is gewenst, klik hier.

Bezoek ook eens de EerlijkWonen.nl - Uw moderne en betaalbare huurwoning voor 200 Euro website. Uw moderne en betaalbare huurwoning voor 200 Euro.